Tornion Laatulattiat Oy

 

tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille lattiapalveluita Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa.

 

Ota yhteyttä!

 

 

 

Miksi valita meidät urakoitsijaksi?

Laatu

Yrityksemme pitää yllä korkeaa laatua koulutuksen, laaduntarkkailun sekä ammattitaitoisen työnjohdon avulla.

Yrityksemme neuvoo ja palvelee rakentajaa. Tietyissä tilanteissa jopa kieltäydymme tekemästä työtä, jossa lopputulos ei ole toivottu.

 

Takuu

Yrityksemme on alusta lähtien satsannut takuuasioihin. Yrityksemme on hankkinut koneita ja laitteita, joilla takuukorjaukset on mahdollista tehdä. Lisäksi yrityksemme tietämys tasoitteista, kiinnitysaineista sekä epoksituotteista varmistavat sen, että asiakas saa varmasti tilaamansa laadun.

 

Toimitusvarmuus

Olemme satsanneet erityisesti toimitusvarmuuteen. Meillä koneita on aina varalla ja huolto pelaa. Myös yllättäviin sairastapauksiin olemme varautuneet. Meillä on aina yksi mies lähtövalmiudessa tuuraamaan puuttuvaa työvoimaa.

Toimitusvarmuutta on myös se, että emme peru jo sovittuja valuja.

Tarpeen vaatiessa saamme yhteistyökumppaniverkostostamme ammattitaitoiset tekijät tekemään asiakkaalle luvatun työn.

Meille asiakkaan luottamus on ensiarvoisen tärkeää.

 

Innovatiivisuus

Yrityksemme kehittelee jatkuvasti parempia ja ergonomisia työtapoja, laadun ja työssä jaksamisen parantamiseksi. Lisäksi teemme betoniaseman kanssa yhteistyötä, löytääksemme parhaan mahdollisen betonimassan työkohteisiin.

 

Koulutus

Yrityksemme on kouluttanut työntekijöitä omiin tarpeisiimme. Kaikki yrityksemme työntekijät ovat oman koulutusjärjestelmämme käyneitä ammattilaisia.

 

Kehitys

Yrityksemme kehittyy koko ajan. Laadun ja ergonomian lisäksi tuomme koko ajan markkinoille uusia tuotteita ja palveluja.

Kehitystä on tapahtunut myös toimitilojen suhteen. Varastomme ja tukiasemamme sijaitsee Sukkatehtaankadulla,  jossa meillä on reilu 100m² lämpimät tilat.

 

Vastuu

Yrityksemme ottaa vastuuta myös asioista, jotka eivät kuulu urakkaan. Tarkistamme työmaalla lattialämmityksen, kaivojen korot, seinän ja lattian rajakohdat, suojaukset sekä muut sellaiset rakenteisiin liittyvät asiat.

Opastamme asiakasta jälkihoidon lisäksi käytössä, kuormitusasioissa ja muissa huomiota vaativissa asioissa.

Pyrimme huolehtimaan,  että rakentajalle ei aiheudu ylimääräistä haittaa epähuomiossa tehdyistä tai tekemättömistä asioista.

 

Järjestäytyminen

Yrityksemme kuuluu Betonilattiayhdistykseen, josta saamme viimeisemmät tiedot lattioihin liittyvistä tutkimustuloksista sekä julkaisuista. Kuulumme myös Suomen Yrittäjiin. Lisäksi yrityksemme on mukana Luotettava kumppani- rekisterissä, josta jokainen pääsee tarkistamaan yrityksemme tilaajavastuutiedot.

 

Tornion Laatulattiat Oy

Lautamaantie 130
95460 TORNIO
Puhelin: 0400694445

Sähköposti:

 jari.ahokas@tornionlaatulattiat.fi

 

Tukiasema/varasto:
Sukkatehtaankatu 1 L 10

 

Tarjoukset ja hallinto:

Jari Ahokas Betonilattiatyönjohtaja

 

Puhelin 0400 694445

Sähköposti

jari.ahokas@tornionlaatulattiat.fi

 

 

 

 

Ota yhteyttä