Tornion Laatulattiat oy

tarjoaa  laadukkaita lattia-alan palveluja yritysasiakkaille.

Toimimme Pohjois-Suomessa sekä Ruotsissa.

Mitä palveluja meiltä saa?

Meillä asiakas päättää paketin laajuuden. Asiakkaan on mahdollista tilata kokonaispaketti meiltä. Kokonaispakettiin kuuluvat käytännössä kaikki työt. Teemme kohteessa muun muassa eristykset ja raudoitukset sekä viimeistelemme pinnat valmiiseen epoksipinnoitteeseen asti.  Asiakas voi valita myös itselleen sopivat palvelut.

Pintakäsittelyn puolella teemme timanttihionnat, pölynsidontakäsittelyt, epoksi- ja uretaanipinnoitukset sekä Mastertop -pinnoitukset.

 

Meiltä löytyy myös lattiankiillotuskalusto. Kiillotuskalustolla voidaan lisäksi tehdä vanhojen kivipintojen kuten graniitin, marmorin ja mosaiikin kunnostustöitä. Toteutamme myös väribetonitöitä sekä muita erikoisosaamista tarvitsevia valutöitä.

Lisäpalveluna tarjoamme kosteusmittauksia, joilla voidaan varmistaa betonin riittävä kuivumisaste ennen pinnoitustöiden aloittamista.

Tarjoamme asiakkaillemme myös betonilattiatyönjohtajan palveluita.

Laatu, mitä se tarkoittaa meillä?

Yrityksemme kouluttaa jatkuvasti uusia työntekijöitä ja laatupalavereja pidetään säännöllisesti. Betonityönjohtaja valvoo ja tekee laaduntarkkailua. Hän myös neuvoo rakentajaa lattioihin liittyvissä, teknisissä asioissa.

Otamme kantaa betonilaadun valintaan, olosuhteisiin ja muihin laatuun vaikuttaviin tekijöihin.

Kehitämme koko ajan valutekniikoita sekä kalustoa. Kehitystyön pyrkimyksenä on  parantaa laatutasoa.

Toimitusvarmuus, mitä se tarkoittaa meillä?

Kun sovimme asiakkaan kanssa tietyn toimituspäivän ja kellonajan, pidämme myös siitä kiinni. Toisinaan tulee ylivoimaisia esteitä, mutta jos asiakkaalle on tärkeää saada työ tehtyä juuri sovittuna aikana järjestelemme asiat niin, että työ tulee tehtyä aikataulussa.

Asiakkaan luottamus on meille tärkeää

Takuu, mitä se kattaa?

Virhereklamaatioprosessissa osana laadunkehitystyötä, selvitetään virheen aiheuttaja ja pohditaan, miten virheeltä voidaan jatkossa välttyä. Jos kyseessä on työvirhe, sovimme asiakkaan kanssa korjaustoimenpiteistä ja aikataulusta. Meidän yrityksellämme takuu toimii takuuvarmasti. Meiltä löytyy asianmukainen timanttihiontakalusto virheen korjaamiseen.

Takuuaika on normaalisti kaksi vuotta, mutta olemme korjanneet virheitä pidemmältäkin ajalta. Periaate on, että jos virhe on sattunut, niin se myös korjataan.

Toimitusehdot, millä pelisäännöillä pelataan?

Noudatamme betonilattioiden yleisiä toimitusehtoja, jotka löytyvät täältä. 

Normaali tilanteessa sopimukset solmitaan työmaakohteiden mukaisesti. Muissa asioissa yleiset sopimusehdot määrittelevät pelisäännöt.

Perustukset

Legalet perustusjärjestelmä täyttää tiukimmatkin energiavaatimukset ja vastaa tulevaisuuden vaatimustasoon.

Perustustapa soveltuu pienrakentamisesta aina isoon teollisuusrakentamiseen saakka. Se on erittäin kilpailukykyinen paaluperustuskohteissa.

Pohjatyöt

Teemme hienotasauksen, asennamme eristeet ja raudoitteet sekä tarvittavat reunakaistat.

Toimimme avaimet käteen -ajatuksella ja materiaalit sisältyvät asiakkaalle pakettiin.

Valutyö

Lattian valu toteutetaan sovittuna ajankohtana, kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvalla betonimassalla. Pieniä kohteita lukuun ottamatta, työssä on aina kaksi tai useampi henkilö. Pinnat hierretään koneellisesti, jolloin varmistetaan, että saavutetaan vaadittava laatuluokka. Asiakkaalle annetaan jälkihoito-ohjeet

Hionta

- Kevyt hionta:

Lattian pinnasta poistetaan ryysteet, vähäiset epätasaisuudet ja sementtiliimakerros osittain

- Pintahionta:

Lattian pinnasta poistetaan hieno sementtiliima tai muuten heikkolujuuksinen kerros kauttaaltaan, jolloin hieno runkoaines tulee näkyviin.

- Syvähionta:

Lattiasta poistetaan pintakerros siten, että karkea runkoaines tulee kauttaaltaan näkyviin.

- Kiillotus:

Riippuen lähtökohdasta, pintahionnan tai syvähionnan jälkeen, pinnat hiotaan tavoitellun kiillon mukaan 2-6 kertaa käyttäen eri karkeustason timanttihiontaa. Pintakovetin käsittelyllä suljetaan lopussa avoinna olevat huokoset. Lopputulos on lasimaisesti kiiltävä pinta, joka on helppohoitoinen ja kestävä.

 

Kosteusmittaus

Me käytämme Wiiste Oy:n  langatonta kosteusmittausta. Rakenteisiin jäävä kosteus voi aiheuttaa isojakin vahinkoja. Kosteusmittausta on mahdollista suorittaa myös valmiilta pinnalta vuosien ajan, joten siitä on apua myös mahdollisissa vesivahinkojen kartoituksessa. Toimimme Wiiste Oy:n jälleenmyyjänä Lapin alueella. Lisää tietoa asiasta löytyy tästä. 

Pihan

rakentaminen

Leimasinbetonia käytetään nykyisin paljon piharakentamiseen. Maailmalla siitä on  vuosikymmenien hyvä kokemuspohja. Leimasinbetonilla saadaan yhtenäinen kestävä ”kivipinta”, joka jäljittelee pihakivetystä niin ulkonäön, kuin värienkin puolesta. Leimasinbetonista lisää täältä.

Tuntityöt

Teemme erikoistöitä myös tuntiveloituksella. Ajatuksena on, että työmiehillä on tehtävässä tarvittavat tavanomaiset työkalut mukana. Erikoistyökaluista perimme erillisen korvauksen. 

Puukomposiitti terassien valmistus ja lautojen myynti

”MexyTech puukomposiittilauta on suunniteltu kestämään rajut sääolosuhteet. Puukomposiitti kuten nimikin sanoo on tehty ensisijaisesti puusta eikä jätepuusta tai pähkinänkuorista. Laudassa on myös luonnollinen puukuvio joka jäljittelee puun luontaista kuviota.

Lisää puukomposiittilaudasta maahantuojan sivuilta

www.komposiittilauta.fi "